ons avontuur

We wilden nog ‘iets geks’ doen in ons leven en dat werd een vakwerkhuis in Kröv, waar we sinds 2008 aan het werk zijn. Het pand bestaat uit 3 delen. Het oudste deel is uit '1600 en nog wat', dan een deel uit 1779 en tenslotte de "nieuwbouw" van ergens tussen 1779 en 1820. Onze werkvolgorde kan vreemd over komen; dit komt omdat we er ook in willen wonen en dus wordt er ook aandacht aan het “wooncomfort” besteed.

Archief

Tuin

9 maart 2016 – de benedentuin wordt  al jaren regelmatig gebruikt als opslagplaats voor bouwmateriaal en nog vaker voor opslag van bouwafval. De boventuin is het tegenovergestelde, want dat is al jaren een jungle waar we paadjes moeten vrijkappen.

Ondanks dit alles begint het op sommige plaatsen op een tuin te lijken. Boven worden overtollige bomen verwijderd en nemen planten en struiken de plaats van onkruid in. Beneden komen er borders met planten en zijn de verwilderde struiken gekortwiekt. Wat er de afgelopen jaren met de tuin is gebeurd staat hier.

Wil je alleen de foto’s zien, dan kan dat hier.

 

Je bent helaas te laat om een reactie te geven.