ons avontuur

We wilden nog ‘iets geks’ doen in ons leven en dat werd een vakwerkhuis in Kröv, waar we sinds 2008 aan het werk zijn. Het pand bestaat uit 3 delen. Het oudste deel is uit '1600 en nog wat', dan een deel uit 1779 en tenslotte de "nieuwbouw" van ergens tussen 1779 en 1820. Onze werkvolgorde kan vreemd over komen; dit komt omdat we er ook in willen wonen en dus wordt er ook aandacht aan het “wooncomfort” besteed.

Archief

17 juni 2018 ‘the day after’

17 juni 2018 – zin om alles op te ruimen hadden we gister niet meer, dus dat stond vandaag op het programma. Als eerste ging we ’s ochtends kijken naar het trapje, of eigenlijk de onderste tree. Het lijkt allemaal goed te zijn, al zijn we wel benieuwd hoe het er uit ziet zonder bekisting. Er zitten nog wel wat oneffenheden in, maar omdat er nog stenen en stuukwerk overheen komt is dat niet zo erg.

Volgende keer gaan we verder met de volgende tree en de opstap op de vloer van de koeienstal en we hopen dan iets eerder klaar te zijn.

Het weer was niet zo mooi als gisteren, maar mooi genoeg om in de tuin te zitten.

We hadden een tafel (made by Junior) meegenomen; die hebben we in elkaar gezet en staat nu in de keuken.

Je bent helaas te laat om een reactie te geven.