ons avontuur

We wilden nog ‘iets geks’ doen in ons leven en dat werd een vakwerkhuis in Kröv, waar we sinds 2008 aan het werk zijn. Het pand bestaat uit 3 delen. Het oudste deel is uit '1600 en nog wat', dan een deel uit 1779 en tenslotte de "nieuwbouw" van ergens tussen 1779 en 1820. Onze werkvolgorde kan vreemd over komen; dit komt omdat we er ook in willen wonen en dus wordt er ook aandacht aan het “wooncomfort” besteed.

Archief

27 juni 2018 ‘ontkisten’

27 juni 2018 – via de Bau- en supermarkt kwamen we aan het eind van de werkdag aan in Kröv. Ook hier had het niet geregend en dat was te zien in de tuin. Het leem was kurkdroog en keihard en sommige planten hadden het moeilijk.

We hadden een 22 kilo zware tuinversiering meegenomen en die hebben we op de daarvoor bestemde plaats naast de tuintrap gezet.

Tijd om te werken was er niet meer, maar we konden het niet laten om de bekisting van het de traptree tussen de garage en de koeienstal af te halen. Dit ontkisten ging snel en het beton zag er vrij goed uit. Hier en daar had het niet helemaal tegen de bekisting aan gezeten, maar na een laagje stucwerk zie je daar niets meer van.

Je bent helaas te laat om een reactie te geven.