ons avontuur

We wilden nog ‘iets geks’ doen in ons leven en dat werd een vakwerkhuis in Kröv, waar we sinds 2008 aan het werk zijn. Het pand bestaat uit 3 delen. Het oudste deel is uit '1600 en nog wat', dan een deel uit 1779 en tenslotte de "nieuwbouw" van ergens tussen 1779 en 1820. Onze werkvolgorde kan vreemd over komen; dit komt omdat we er ook in willen wonen en dus wordt er ook aandacht aan het “wooncomfort” besteed.

Archief

1 juli 2018 ‘Trachtentreffen‘

HIER ZIJN WE MEE BEZIG

1 juli 2018 – voor de 65e keer vindt het Trachtentreffen plaats en wij weten niet beter dan dat de optocht op de eerste zondag in jul is. Vandaag dus. Gisteravond waren we al even naar beneden naar de Mosel gegaan en vandaag kwam de folkloristische optocht met deelnemers van diverse continenten langs ons huis.

Voor het zover was hebben we nog opgeruimd, of eigenlijk verplaatst, want de koeienstal moet leeg zijn als we volgende keer de afwerkvloer erin willen gaan leggen.

Ook hebben we nog een klein beetje “echt” werk gedaan; de 3e laag leemverf op de vakken aan de kant van de garage.

We hebben nog even snel een paar pruimen geplukt en toen was het tijd voor de optocht.

Leave a Reply

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.