ons avontuur

We wilden nog ‘iets geks’ doen in ons leven en dat werd een vakwerkhuis in Kröv, waar we sinds 2008 aan het werk zijn. Het pand bestaat uit 3 delen. Het oudste deel is uit '1600 en nog wat', dan een deel uit 1779 en tenslotte de "nieuwbouw" van ergens tussen 1779 en 1820. Onze werkvolgorde kan vreemd over komen; dit komt omdat we er ook in willen wonen en dus wordt er ook aandacht aan het “wooncomfort” besteed.

Archief

Nieuws 8 november 2014

8 november 2014 – vandaag gingen we weer terug, maar er was nog wel tijd om iets te doen.

In de slaapkamer werd het laatste restje Putzglätte opgemaakt en de meeste wanden zien er weer toonbaar uit. Gezien de temperaturen zal het wel volgend jaar worden voor we hier verder gaan.

We hebben ook de inmiddels beloopbare keukenvloer bekeken en opgemeten. De vloer is redelijk vlak (denken we) en wat niet vlak is hopen we te kunnen compenseren als we de tegels erin gaan leggen. Voor het zover is moeten we eerst het plafond schilderen en daarvoor hebben we een kamersteiger nodig.

 

Je bent helaas te laat om een reactie te geven.