ons avontuur

We wilden nog ‘iets geks’ doen in ons leven en dat werd een vakwerkhuis in Kröv, waar we sinds 2008 aan het werk zijn. Het pand bestaat uit 3 delen. Het oudste deel is uit '1600 en nog wat', dan een deel uit 1779 en tenslotte de "nieuwbouw" van ergens tussen 1779 en 1820. Onze werkvolgorde kan vreemd over komen; dit komt omdat we er ook in willen wonen en dus wordt er ook aandacht aan het “wooncomfort” besteed.

Archief

Websitewerk

De Kröv-arme winterperiode gebruiken we o.a. om de website bij te werken.

28 december 2014 – eerder dan in vorige jaren hadden we alle achterstallige berichten en foto’s op de site gezet.

1 januari 2015 – we zijn wat aan het hobbyen geweest met nieuwe offline versies van de site, maar echt goed werkt het nog niet. Als alternatief Ftp programma gebruiken we nu CyberDuck en daarmee kunnen we alles files op de server verwijderen; iets wat met FileZilla niet altijd lukte.

7 februari 2015 – in het linker zijmenu op de site staat een link naar een pagina met alleen maar foto’s van verbouwwerkzaamheden. Dit liep maar tot half 2013 en die hebben we nu bijgewerkt tot 2014: DE GROTE VERBOUWING Foto’s 2011-2014.

7 februari 2015 – op een link klikken en er dan achter te komen dat die site niet bestaat is vervelend en dat geldt ook voor het telkens controleren of de (inmiddels meer dan 600) links nog kloppen. We hebben dit “uitbesteed” aan de Broken Link Checker en die had er de afgelopen maanden 11 gevonden. De hoogste tijd dus om hier wat aan te doen en de teller staat nu voorlopig weer op nul.

Leave a Reply