ons avontuur

We wilden nog ‘iets geks’ doen in ons leven en dat werd een vakwerkhuis in Kröv, waar we sinds 2008 aan het werk zijn. Het pand bestaat uit 3 delen. Het oudste deel is uit '1600 en nog wat', dan een deel uit 1779 en tenslotte de "nieuwbouw" van ergens tussen 1779 en 1820. Onze werkvolgorde kan vreemd over komen; dit komt omdat we er ook in willen wonen en dus wordt er ook aandacht aan het “wooncomfort” besteed.

Archief

Nieuw gereedschap

17 april 2015 – voor al het werk wat we gedaan hebben en nog willen gaan doen is goed gereedschap het halve werk. Het cadeau in de vorm van een door junior gemaakte houten hamer en kist en de sponsoring van de betere wederhelft voor wat betreft de inhoud, was dan ook een schot in de roos.
De kist en hamer hebben een bijna ambachtelijke uitstraling en passen alleen al daarom zeer goed in Kröv.

Leave a Reply