ons avontuur

We wilden nog ‘iets geks’ doen in ons leven en dat werd een vakwerkhuis in Kröv, waar we sinds 2008 aan het werk zijn. Het pand bestaat uit 3 delen. Het oudste deel is uit '1600 en nog wat', dan een deel uit 1779 en tenslotte de "nieuwbouw" van ergens tussen 1779 en 1820. Onze werkvolgorde kan vreemd over komen; dit komt omdat we er ook in willen wonen en dus wordt er ook aandacht aan het “wooncomfort” besteed.

Archief

Nieuws 11 november 2016

11 november 2016 – de temperatuur blijft vandaag steken op 8 graden en dit blijft het weekend ook zo.

Vandaag gaan we weer terug, maar er was nog tijd voor een paar dingen.

We hebben de maten van de deur van de keuken naar de gang opgemeten; die moet 198 x 80 cm worden en 4 cm dik. Het wordt een paneeldeur in de stijl van andere deuren in het huis, maar dan met een glas-in-loodraam er in,

In de keuken hebben we de te boren gaten op de hoeken van de gootsteenbak afgetekend. De volgende keer gaan we de gaten met een gatenzaag boren en daarna de rechte stukken van gat naar gat zagen.

Je bent helaas te laat om een reactie te geven.