ons avontuur

We wilden nog ‘iets geks’ doen in ons leven en dat werd een vakwerkhuis in Kröv, waar we sinds 2008 aan het werk zijn. Het pand bestaat uit 3 delen. Het oudste deel is uit '1600 en nog wat', dan een deel uit 1779 en tenslotte de "nieuwbouw" van ergens tussen 1779 en 1820. Onze werkvolgorde kan vreemd over komen; dit komt omdat we er ook in willen wonen en dus wordt er ook aandacht aan het “wooncomfort” besteed.

Archief

De beste wensen voor 2017

1 comment to De beste wensen voor 2017

  • Sjef en Marianne Kohnen

    Beste Marianne en Erik, we volgen jullie spectaculaire verrichtingen al een hele periode. Doordat ik al ongeveer dertig jaar aan de Moesel een jachtgelegenheid heb,kom ik ook regelmatig in Lieser. Bij een kleine slager in Kröv laat ik wel eens wat wild bereiden en dan verneem ik van een “Holländische Familie” die het Schloss aan het restaureren is.Met alle respekt natuurlijk !!!! We zouden het op prijs stellen om te vernemen wanneer jullie hotelaccomodatie geopend wordt zodat we jullie ondernemingslust kunnen bewonderen en een paar dagen in jullie Schloss kunnen genieten.Onze hartelijke groeten en misschien tot gauw, Sjef.

Leave a Reply