ons avontuur

We wilden nog ‘iets geks’ doen in ons leven en dat werd een vakwerkhuis in Kröv, waar we sinds 2008 aan het werk zijn. Het pand bestaat uit 3 delen. Het oudste deel is uit '1600 en nog wat', dan een deel uit 1779 en tenslotte de "nieuwbouw" van ergens tussen 1779 en 1820. Onze werkvolgorde kan vreemd over komen; dit komt omdat we er ook in willen wonen en dus wordt er ook aandacht aan het “wooncomfort” besteed.

Archief

Hochwasser in Kröv

7 & 8 januari 2018 – zelfs anno 2018 kan de in de zomer zo gezellige Mosel voor overlast zorgen. Deze filmpjes op YouTube tonen aan dat het niet-wonen op de begane grond niet voor niets is.

  • Video met o.a. Kröv en Ürzig: klik hier.
  • Video over Bernkastel-Kues: klik hier.
  • Nog een video van Kröv: klik hier.

Er staat ongetwijfeld nog meer op YouTube; je kunt het beste zoeken op ‘Hochwasser’ en ‘Mosel’ en omdat de rivier wel vaker overlast veroorzaakt kun je er  ook ‘2018’ en eventueel ‘Kröv’ aan toevoegen.

Je bent helaas te laat om een reactie te geven.