ons avontuur

We wilden nog ‘iets geks’ doen in ons leven en dat werd een vakwerkhuis in Kröv, waar we sinds 2008 aan het werk zijn. Het pand bestaat uit 3 delen. Het oudste deel is uit '1600 en nog wat', dan een deel uit 1779 en tenslotte de "nieuwbouw" van ergens tussen 1779 en 1820. Onze werkvolgorde kan vreemd over komen; dit komt omdat we er ook in willen wonen en dus wordt er ook aandacht aan het “wooncomfort” besteed.

Archief

19 januari 2018 ‘stormschade’

19 januari 2018 – we kregen een e-mail van de buren met een foto die de weekendplanning helemaal in de war zou gooien. Tijdens de recente storm was er een stuk dakbedekking verdwenen. De planken van het dak waren zichtbaar en het water kon zo naar binnen lopen tussen de planken. Dit moest zo snel mogelijk verholpen worden en we besloten de volgende dag naar Kröv te gaan.

Leave a Reply