ons avontuur

We wilden nog ‘iets geks’ doen in ons leven en dat werd een vakwerkhuis in Kröv, waar we sinds 2008 aan het werk zijn. Het pand bestaat uit 3 delen. Het oudste deel is uit '1600 en nog wat', dan een deel uit 1779 en tenslotte de "nieuwbouw" van ergens tussen 1779 en 1820. Onze werkvolgorde kan vreemd over komen; dit komt omdat we er ook in willen wonen en dus wordt er ook aandacht aan het “wooncomfort” besteed.

Archief

14 april 2018 ‘laatste nieuws’

14 april 2018 – om te voorkomen dat de dakreparatie en achterstallige berichten de chronologische volgorde van deze site door de war gooit, worden de ontbrekende berichten er op de juiste plaat tussen gezet. Om het de bezoekers van deze site niet te moeilijk te maken, gaan we dit bericht met ‘laatste nieuws’ gebruiken. De datum geeft aan wanneer de site voor het laatst is aangepast en hieronder staan de details/links van de aanpassingen:

Om de nieuw(st)e berichten te zien, kun je alleen de pagina’s bekijken die sinds je laatste bezoek aangepast zijn.

Je bent helaas te laat om een reactie te geven.