ons avontuur

We wilden nog ‘iets geks’ doen in ons leven en dat werd een vakwerkhuis in Kröv, waar we sinds 2008 aan het werk zijn. Het pand bestaat uit 3 delen. Het oudste deel is uit '1600 en nog wat', dan een deel uit 1779 en tenslotte de "nieuwbouw" van ergens tussen 1779 en 1820. Onze werkvolgorde kan vreemd over komen; dit komt omdat we er ook in willen wonen en dus wordt er ook aandacht aan het “wooncomfort” besteed.

Archief

Verbouwingsnieuws 24 juli 2011 – tekeningen

24 juli 2011 De architect heeft de nieuwste versie van ons ontwerp uitgewerkt en onderstaande tekeningen vormen de basis voor de nieuwe aanvraag van de bouwvergunning. Hierbij vragen we meteen een bestemmingswijziging aan voor alles van het pand wat nu geen woonbestemming heeft. Hopelijk zijn we er dan in 1 keer vanaf.
In een gesprek voorafgaand aan onze officiele aanvraag is het Bauamt als min of meer akkoord gegaan.
Nu maar hopen dat dit ook het formele standpunt is ….

Leave a Reply