ons avontuur

We wilden nog ‘iets geks’ doen in ons leven en dat werd een vakwerkhuis in Kröv, waar we sinds 2008 aan het werk zijn. Het pand bestaat uit 3 delen. Het oudste deel is uit '1600 en nog wat', dan een deel uit 1779 en tenslotte de "nieuwbouw" van ergens tussen 1779 en 1820. Onze werkvolgorde kan vreemd over komen; dit komt omdat we er ook in willen wonen en dus wordt er ook aandacht aan het “wooncomfort” besteed.

Archief

30 mei 2019 ‘het wordt eindelijk zomer’

30 mei 2019 – in de loop van de middag gingen we naar Kröv. In Nederland was het druk op de weg, maar eenmaal over de grens werd het aanzienlijk rustiger. Het weer was redelijk en gaandeweg liep de temperatuur op tot 20 graden.

In Kröv aangekomen konden we na het uitpakken aanschuiven bij de buren die buiten zaten. Gedurende de avond viel er een enkele druppel, maar het bleef warm genoeg om tot na middernacht buiten te zitten.

Met het weer lijken we dit keer geluk te gaan hebben, want de komende dagen loopt de temperatuur op tot boven de 30 graden. Hopelijk is de 17 graden in de woonkamer de voorbode van het aanbreken van het “kachelloze” seizoen.

Je bent helaas te laat om een reactie te geven.