ons avontuur

We wilden nog ‘iets geks’ doen in ons leven en dat werd een vakwerkhuis in Kröv, waar we sinds 2008 aan het werk zijn. Het pand bestaat uit 3 delen. Het oudste deel is uit '1600 en nog wat', dan een deel uit 1779 en tenslotte de "nieuwbouw" van ergens tussen 1779 en 1820. Onze werkvolgorde kan vreemd over komen; dit komt omdat we er ook in willen wonen en dus wordt er ook aandacht aan het “wooncomfort” besteed.

Archief

9 mei 2020 ‘voorlopig niet’

9 mei 2020 – we konden de aanhanger weer uitladen, want we kregen geen toestemming om naar Duitsland te gaan. Dat moet je aanvragen via de Burgemeester en die gaat dan naar de Kreisverwaltung (districtsbestuur). De laatste gaf geen toestemming omdat het repareren van een dak niet gezien wordt als ‘dringend noodzakelijk’ in de zin van de geldende regels.

We hebben de planken dus uitgeladen en ze staan nu in de schuur te wachten op betere tijden.

1 comment to 9 mei 2020 ‘voorlopig niet’

  • Janet

    Hallo Erik en Marianne, hier Janet van de Fettsmühle. En zijn jullie alweer in Duitsland gearriveerd? We zouden graag keertje langskomen, maar het zijn wel rare tijden nu. Blijf gezond, we houden kontakt. Groeten Janet en Paul

Leave a Reply

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.