ons avontuur

We wilden nog ‘iets geks’ doen in ons leven en dat werd een vakwerkhuis in Kröv, waar we sinds 2008 aan het werk zijn. Het pand bestaat uit 3 delen. Het oudste deel is uit '1600 en nog wat', dan een deel uit 1779 en tenslotte de "nieuwbouw" van ergens tussen 1779 en 1820. Onze werkvolgorde kan vreemd over komen; dit komt omdat we er ook in willen wonen en dus wordt er ook aandacht aan het “wooncomfort” besteed.

Archief

6 – 20 juni ‘huiswerk’

6 – 20 juni 2020 – we hebben geen idee wanneer we weer – met de planken – naar Kröv kunnen, maar we kunnen thuis al wel vast wat doen. De sloophout planken moeten schoongemaakt en geschuurd worden en dat kunnen we thuis ook doen.

Iets minder dan de helft van de planken hebben we gedaan en die konden bij aankomst meteen naar de puntkamer. Voor gebruik moeten ze nog even opgeschuurd worden en er moet een laagje impregneerolie op, maar het meeste werk is gedaan.

Leave a Reply

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.