ons avontuur

We wilden nog ‘iets geks’ doen in ons leven en dat werd een vakwerkhuis in Kröv, waar we sinds 2008 aan het werk zijn. Het pand bestaat uit 3 delen. Het oudste deel is uit '1600 en nog wat', dan een deel uit 1779 en tenslotte de "nieuwbouw" van ergens tussen 1779 en 1820. Onze werkvolgorde kan vreemd over komen; dit komt omdat we er ook in willen wonen en dus wordt er ook aandacht aan het “wooncomfort” besteed.

Archief

Oud nieuws – de (eerste) storm!

13 juli 2006 De bijna onnatuurlijke heftige hagelstorm van 26 augustus 2011 (lees hier) was niet onze eerste storm in deze regio. Tijdens onze vakantie in 2006 hadden we ook al een storm mogen meemaken. De aanvankelijk mooie dag veranderde in de loop van de middag en rond halfvier kwam er in de verte een stormbui aan. Een dik uur later was de storm in volle gang en dat leidde tot de ondergang van een boom.

Je bent helaas te laat om een reactie te geven.