ons avontuur

We wilden nog ‘iets geks’ doen in ons leven en dat werd een vakwerkhuis in Kröv, waar we sinds 2008 aan het werk zijn. Het pand bestaat uit 3 delen. Het oudste deel is uit '1600 en nog wat', dan een deel uit 1779 en tenslotte de "nieuwbouw" van ergens tussen 1779 en 1820. Onze werkvolgorde kan vreemd over komen; dit komt omdat we er ook in willen wonen en dus wordt er ook aandacht aan het “wooncomfort” besteed.

Archief

27 augustus 2023 ‘opruimdag’

27 augustus 2023 – de voorspelde temperatuur van 15 tot 22 graden vandaag, betekent een aardige duikeling omlaag, maar gelukkig zou het wel droog moeten blijven. Deze voorspelling geldt ook voor de komende week: droog en koel.

Na een weekje werken met extra mankracht, waarbij bovendien het geluid van elektrische zagen veelvuldig te horen was, had het zaagsel zich aardig door het pand verspreid en was het weer tijd om op te ruimen.