ons avontuur

We wilden nog ‘iets geks’ doen in ons leven en dat werd een vakwerkhuis in Kröv, waar we sinds 2008 aan het werk zijn. Het pand bestaat uit 3 delen. Het oudste deel is uit '1600 en nog wat', dan een deel uit 1779 en tenslotte de "nieuwbouw" van ergens tussen 1779 en 1820. Onze werkvolgorde kan vreemd over komen; dit komt omdat we er ook in willen wonen en dus wordt er ook aandacht aan het “wooncomfort” besteed.

Archief

Oud nieuws 12 juli 2007

12 juli 2007 – een vrij rustige dag; we gingen naar beneden naar Kröv en bekeken de St. Remigiuskerk en het kerkhof en daarna liepen we langs de Mosel naar Traben-Trarbach.
Deze keer gingen we voor de afwisseling terug over de Bergstrecke.

We kwamen eerst langs een herinnering aan Christian Imig en even later zagen we wat restanten van het Nordwest-Bollwerk van de voormalige Festung Mont Royal. Wat ook wel aardig was om  te zien was de invloed van wolken voor de zon op de sfeer van de omgeving. De volgende 2 foto’s zijn kort na elkaar gemaakt.

Je bent helaas te laat om een reactie te geven.