ons avontuur

We wilden nog ‘iets geks’ doen in ons leven en dat werd een vakwerkhuis in Kröv, waar we sinds 2008 aan het werk zijn. Het pand bestaat uit 3 delen. Het oudste deel is uit '1600 en nog wat', dan een deel uit 1779 en tenslotte de "nieuwbouw" van ergens tussen 1779 en 1820. Onze werkvolgorde kan vreemd over komen; dit komt omdat we er ook in willen wonen en dus wordt er ook aandacht aan het “wooncomfort” besteed.

Archief

Nieuws 29 juni 2012

29 juni 2012 – volgens de weersvoorspellers kan het vandaag 32 graden worden en wordt de dag wederom afgesloten met buien, mogelijk zelfs met hagel, donder en bliksem.

De architect kwam langs om de offerte van het houtbedrijf door te nemen en de uit te voeren werkzaamheden te bespreken. Een eerste lijstje van de werkzaamheden staat hier.

Een tijdje geleden kregen we het aanbod om een keer mee te vliegen met een sproeihelikopter, maar na het radionieuws van vanochtend moeten we daar nog eens over nadenken. In de buurt is namelijk zo’n helikopter tegen een elektriciteitsleiding aangevlogen en neergestort. De piloot is daarbij overleden. Later hoorden we dat dit degene was met wie we mee hadden kunnen vliegen…

Tot een uur of één konden we buiten werken, want daarna werd het donker en begon het te regenen. Even later klaarde het gelukkig weer op en toen konden we verder.

’s Avonds was de opening van het traditionele Trachtentreffen en we zijn even naar de Mosel gegaan. We waren te laat voor de kroning van de nieuwe Mosella en haar Weinprinzessin en even naar de band ‘Soul and More’ geluisterd te hebben zijn we weer teruggegaan.

Je bent helaas te laat om een reactie te geven.