ons avontuur

We wilden nog ‘iets geks’ doen in ons leven en dat werd een vakwerkhuis in Kröv, waar we sinds 2008 aan het werk zijn. Het pand bestaat uit 3 delen. Het oudste deel is uit '1600 en nog wat', dan een deel uit 1779 en tenslotte de "nieuwbouw" van ergens tussen 1779 en 1820. Onze werkvolgorde kan vreemd over komen; dit komt omdat we er ook in willen wonen en dus wordt er ook aandacht aan het “wooncomfort” besteed.

Archief

Nieuws 3 en 4 juli 2013

3 juni 2013 – nog even gebeld met de metselman en omdat wij zelf de betonvloer in de keuken losgehakt hebben, hoeft hij vrijdag niet te komen en hij komt dus maandag: “Kurz nach Sieben.”, dus we moeten vroeg op.

 

4 juni 2013 – doordat we pas aan het eind van de middag naar Kröv gingen, was er nog gelegenheid voor e-mailcontact met Westnetz.  We hadden wat data doorgegeven waarop we in Kröv waren en ze langs zouden kunnen komen. Gelukkig zat er een geschikte datum bij en komende maandag komen ze kijken!

De rit naar Kröv duurde wat langer dan normaal door files voor Maastricht en in België, maar toen we die eenmaal voorbij waren konden we probleemloos verder rijden.

1 comment to Nieuws 3 en 4 juli 2013