ons avontuur

We wilden nog ‘iets geks’ doen in ons leven en dat werd een vakwerkhuis in Kröv, waar we sinds 2008 aan het werk zijn. Het pand bestaat uit 3 delen. Het oudste deel is uit '1600 en nog wat', dan een deel uit 1779 en tenslotte de "nieuwbouw" van ergens tussen 1779 en 1820. Onze werkvolgorde kan vreemd over komen; dit komt omdat we er ook in willen wonen en dus wordt er ook aandacht aan het “wooncomfort” besteed.

Archief

Nieuws 13 oktober 2013

13 oktober 2013 – vandaag stond er eigenlijk niets op het programma; een soort van rustdag voordat morgenochtend het bouwgeweld losbarst.

Omdat het mooi herfstweer was, zijn we ’s middag een wandeling gaan maken. Dit keer niet langs de Mosel of tussen de wijnbergen door, maar richting het bos op de heuvels tussen Kröv en Kinheim in aan “onze” kant van de rivier.
Afstanden over de heuvels zijn vanwege de slingerende wegen moeilijk in te schatten, maar uiteindelijk kwamen we in het bos terecht. Via een pad langs de heuvels en een verrassend paadje terug tussen de wijnvelden waren we ca. 2 uur later weer in Kröv.

Hier staat een uitgebreider verhaal met foto’s.

Je bent helaas te laat om een reactie te geven.