ons avontuur

We wilden nog ‘iets geks’ doen in ons leven en dat werd een vakwerkhuis in Kröv, waar we sinds 2008 aan het werk zijn. Het pand bestaat uit 3 delen. Het oudste deel is uit '1600 en nog wat', dan een deel uit 1779 en tenslotte de "nieuwbouw" van ergens tussen 1779 en 1820. Onze werkvolgorde kan vreemd over komen; dit komt omdat we er ook in willen wonen en dus wordt er ook aandacht aan het “wooncomfort” besteed.

Archief

Nieuws 20 september 2015

20 september 2015 – er stond weer een weekje Kröv op programma en we vertrokken met het nodige gereedschap en materiaal. Junior had namelijk 2 vensterbanken voor de keuken gemaakt en die gaan we erin zetten. Als materiaal hiervoor hebben we 4 cm dikke eiken wagonplanken uitgekozen. Die zien er wat doorleefder uit dan standaard eikenhout. Aangekomen hebben we meteen gekeken hoe het staat en het ziet er goed uit. De komende dagen gaan we erin zetten en dan is er weer een stukje keuken af. We kunnen dan ook de buitenmuur gaan stuken.

Leave a Reply