ons avontuur

We wilden nog ‘iets geks’ doen in ons leven en dat werd een vakwerkhuis in Kröv, waar we sinds 2008 aan het werk zijn. Het pand bestaat uit 3 delen. Het oudste deel is uit '1600 en nog wat', dan een deel uit 1779 en tenslotte de "nieuwbouw" van ergens tussen 1779 en 1820. Onze werkvolgorde kan vreemd over komen; dit komt omdat we er ook in willen wonen en dus wordt er ook aandacht aan het “wooncomfort” besteed.

Archief

“vergeten” wandeling naar Kövenig

9 juli 2017 / april 2018 – bij het opruimen van de computer kwamen we nog foto’s tegen van een “vergeten” wandeling naar Kövenig. Jaarlijks wandelen we minstens 1 keer de heuvel op naar Mont Royal en dit keer liepen we aan de andere weer naar beneden richting het dorpje Kövenig.

Als je Kröv . . . → Lees meer over: “vergeten” wandeling naar Kövenig

14 april 2018 ‘laatste nieuws’

14 april 2018 – om te voorkomen dat de dakreparatie en achterstallige berichten de chronologische volgorde van deze site door de war gooit, worden de ontbrekende berichten er op de juiste plaat tussen gezet. Om het de bezoekers van deze site niet te moeilijk te maken, gaan we dit bericht met ‘laatste nieuws’ gebruiken. De . . . → Lees meer over: 14 april 2018 ‘laatste nieuws’