ons avontuur

We wilden nog ‘iets geks’ doen in ons leven en dat werd een vakwerkhuis in Kröv, waar we sinds 2008 aan het werk zijn. Het pand bestaat uit 3 delen. Het oudste deel is uit '1600 en nog wat', dan een deel uit 1779 en tenslotte de "nieuwbouw" van ergens tussen 1779 en 1820. Onze werkvolgorde kan vreemd over komen; dit komt omdat we er ook in willen wonen en dus wordt er ook aandacht aan het “wooncomfort” besteed.

Archief

Doorgang garage – koeienstal

Juli 2011 De doorgang van de garage naar de koeienstal was laag en aan de bovenkant waren balken gebroken c.q. verrot. De doorgang is daarom verhoogd, verbreed en voorzien van nieuwe balken. De vernieuwde “authentieke” doorgang aan de garagezijde is nu klaar. Aan de kant van de koeienstal moet het nog verder afgewerkt worden, maar voor het zover is moet eerst het plafond/vloer boven de koeienstal vervangen worden.

Leave a Reply