ons avontuur

We wilden nog ‘iets geks’ doen in ons leven en dat werd een vakwerkhuis in Kröv, waar we sinds 2008 aan het werk zijn. Het pand bestaat uit 3 delen. Het oudste deel is uit '1600 en nog wat', dan een deel uit 1779 en tenslotte de "nieuwbouw" van ergens tussen 1779 en 1820. Onze werkvolgorde kan vreemd over komen; dit komt omdat we er ook in willen wonen en dus wordt er ook aandacht aan het “wooncomfort” besteed.

Archief

14 juli 2019 ‘tuindag’

14 juli 2019 – vandaag was het een tuindag en hebben we de hele dag in de tuin gewerkt. Het snoeien, klimop van muren en bomen halen, en onkruid wieden leverden weer een paar speciekuipen met groenafval op.

Helaas waren er nauwelijks pruimen om te oogsten, dat zal tot de volgende keer moeten wachten.

2 comments to 14 juli 2019 ‘tuindag’