ons avontuur

We wilden nog ‘iets geks’ doen in ons leven en dat werd een vakwerkhuis in Kröv, waar we sinds 2008 aan het werk zijn. Het pand bestaat uit 3 delen. Het oudste deel is uit '1600 en nog wat', dan een deel uit 1779 en tenslotte de "nieuwbouw" van ergens tussen 1779 en 1820. Onze werkvolgorde kan vreemd over komen; dit komt omdat we er ook in willen wonen en dus wordt er ook aandacht aan het “wooncomfort” besteed.

Archief

Weinlehrpfad

7 augustus 2011 We hadden al eens eerder stukken van het Weinlehrpfad gelopen, maar nog nooit de hele route gevolg. Het weer was goed; niet te warm en geen regen en dus vetrokken we. Langs de route staat een groot aantal informatieborden over Kröv, druiven en wijn. De route is ook voor de niet-Alpinisten prima te doen en duurt ca. 1,5 uur. Zelfs een ervaren “rollateur” komt een eind.
De route door de wijnvelden staat duidelijk aangegeven, maar bij het weer naderen van Kröv laat de duidelijkheid wat te wensen over.

Wat foto’s van de route:

1 comment to Weinlehrpfad

  • Karla

    Mooi pad, mooie foto’s, echt de omgeving van Kreuv en veel informatie. Een ommetje gezien de afstand maar waarschijnlijk wel wat klimwerk.