ons avontuur

We wilden nog ‘iets geks’ doen in ons leven en dat werd een vakwerkhuis in Kröv, waar we sinds 2008 aan het werk zijn. Het pand bestaat uit 3 delen. Het oudste deel is uit '1600 en nog wat', dan een deel uit 1779 en tenslotte de "nieuwbouw" van ergens tussen 1779 en 1820. Onze werkvolgorde kan vreemd over komen; dit komt omdat we er ook in willen wonen en dus wordt er ook aandacht aan het “wooncomfort” besteed.

Archief

Verbouwingsnieuws 28 juli 2011 – toch vakwerk?

28 juli 2011 Vandaag een email van de architect ontvangen waarin hij schrijft dat het Bauamt toch een vakwerk aan de buitenzijde van de brandwand van de rechtergevel toestaat. Constructief zou het volgens hem ook kunnen en qua uiterlijk verdient dit sowieso de voorkeur.
Binnenkort gaan we dit met hem bespreken want we willen precies weten hoe de detaillering van de hoeken er uit gaan zien, maar het klinkt in ieder geval goed.

Leave a Reply