ons avontuur

We wilden nog ‘iets geks’ doen in ons leven en dat werd een vakwerkhuis in Kröv, waar we sinds 2008 aan het werk zijn. Het pand bestaat uit 3 delen. Het oudste deel is uit '1600 en nog wat', dan een deel uit 1779 en tenslotte de "nieuwbouw" van ergens tussen 1779 en 1820. Onze werkvolgorde kan vreemd over komen; dit komt omdat we er ook in willen wonen en dus wordt er ook aandacht aan het “wooncomfort” besteed.

Archief

Verbouwingsnieuws 30 juli 2011 – beton storten!

30 juli 2011 Een dag later dan in eerste instantie gepland kwam het beton! De pompwagen was er als eerste ruim voor de afgesproken tijd en hierdoor was genoeg tijd om de arm op z’n plaats te manouvreren. Dit was geen makkelijk klusje want de Scheune ligt op redelijke afstand van de weg en de elektriciteitsleiding liep er “mooí” doorheen.

Toen de arm op z’n plaats hing was het wachten op de betonwagen en ook die was goed op tijd. Het storten was zo gebeurd en na het vlakken en trillen was het werk voor die dag gedaan en kon de vloer drogen/harden.

2 comments to Verbouwingsnieuws 30 juli 2011 – beton storten!

 • Karla

  Wat een gebeurtenis in dat smalle straatje. Met die lange arm kun je bijna een mooi plaatsje bij Petrus bespreken. Wat een werk is het geweest. Jullie zullen wel blij zijn met dit begin. Nu hopen dat het vervolg ook gaat naar jullie wens. Ik blijf het volgen en vind het leuk dat je me de gelegenheid geeft d.m.v. foto’s.

 • GJ

  Mooi werk hoor. Maar je vertelde dat je alles zelf wilde doen! Maar ja, betonstorten is ook veel gevaarlijker dan het dak repareren en dus verstandig om dit aan een ander over te laten.

  Mooie site trouwens

  Groet,

  GJ

Leave a Reply