ons avontuur

We wilden nog ‘iets geks’ doen in ons leven en dat werd een vakwerkhuis in Kröv, waar we sinds 2008 aan het werk zijn. Het pand bestaat uit 3 delen. Het oudste deel is uit '1600 en nog wat', dan een deel uit 1779 en tenslotte de "nieuwbouw" van ergens tussen 1779 en 1820. Onze werkvolgorde kan vreemd over komen; dit komt omdat we er ook in willen wonen en dus wordt er ook aandacht aan het “wooncomfort” besteed.

Archief

18 augustus 2019 ‘warm en winderig‘

18 augustus 2019   – de temperatuur kan vandaag oplopen tot 32 graden, maar er is ook wind en storm voorspeld met zelfs orkaanachtige windvlagen.

Het werk was min of meer het gebruikelijke zondagswerk, dus zijn we nadat we de lijmaandrukplank uit de deuropening gehaald hadden gaan opruimen.

Je bent helaas te laat om een reactie te geven.