ons avontuur

We wilden nog ‘iets geks’ doen in ons leven en dat werd een vakwerkhuis in Kröv, waar we sinds 2008 aan het werk zijn. Het pand bestaat uit 3 delen. Het oudste deel is uit '1600 en nog wat', dan een deel uit 1779 en tenslotte de "nieuwbouw" van ergens tussen 1779 en 1820. Onze werkvolgorde kan vreemd over komen; dit komt omdat we er ook in willen wonen en dus wordt er ook aandacht aan het “wooncomfort” besteed.

Archief

2 november 2019 ‘oud nieuws’

2 november 2019 – met de werkfoto’s zijn we bij, maar we hebben nog wat foto’s van en uitstapjes en die gaan we nu uitzoeken. Hieronder staat welke pagina (met link) wanneer voor het laatst aangepast is. Je kunt dan zelf zien of er sinds je laatste bezoek wat bijgekomen is.

1 comment to 2 november 2019 ‘oud nieuws’

  • Janet Fettsmühle

    Hallo Erik en Marianne.
    Ik las dat jullie in de zomer bij ons langs zijn geweest, jammer dat we ons niet getroffen hebben.
    Wat is jullie mailadres, dan stuur ik nog even een berichtje.
    Groeten Janet en Paul Fettsmühle Mörsdorf.