ons avontuur

We wilden nog ‘iets geks’ doen in ons leven en dat werd een vakwerkhuis in Kröv, waar we sinds 2008 aan het werk zijn. Het pand bestaat uit 3 delen. Het oudste deel is uit '1600 en nog wat', dan een deel uit 1779 en tenslotte de "nieuwbouw" van ergens tussen 1779 en 1820. Onze werkvolgorde kan vreemd over komen; dit komt omdat we er ook in willen wonen en dus wordt er ook aandacht aan het “wooncomfort” besteed.

Archief

Nieuws 24 juni 2012

24 juni 2012 – eindelijk hebben we de lijvige offerte van de “houtbouwer” doorgeworsteld en hebben we een scala aan Duitse bouwkundige afkortingen aan onze woordenschat toegevoegd.
Helaas moeten we nu eigenlijk concluderen dat dit bedrijf in onze ogen niet de geschikte partij is om dit karwei uit te voeren. We gaan op zoek naar een kleiner flexibeler en meer ambachtelijk bedrijf.
We hebben dit al vast aan de architect doorgegeven, omdat hij de contactpersoon is.
Wordt -zoals zoveel- dus vervolgd….

Je bent helaas te laat om een reactie te geven.