ons avontuur

We wilden nog ‘iets geks’ doen in ons leven en dat werd een vakwerkhuis in Kröv, waar we sinds 2008 aan het werk zijn. Het pand bestaat uit 3 delen. Het oudste deel is uit '1600 en nog wat', dan een deel uit 1779 en tenslotte de "nieuwbouw" van ergens tussen 1779 en 1820. Onze werkvolgorde kan vreemd over komen; dit komt omdat we er ook in willen wonen en dus wordt er ook aandacht aan het “wooncomfort” besteed.

Archief

4 oktober 2018 ‘koud’

4 oktober 2018  – via een tussenstop bij de bouw- en supermarkt, kwamen we na werktijd in Kröv aan. Het weer was buiten prima, maar binnen was het koud. In de woonkamer was het 14 graden, in de gang was kouder en in de keuken nog wat kouder en dat betekent dat ‘die mooie zomer weer voorbij is’. Ook al wordt het nu een dag wat warmer, dan zal de temperatuur in huis niet spectaculair oplopen. Buiten zitten kan wel en dat hebben we dus gedaan.

Je bent helaas te laat om een reactie te geven.