ons avontuur

We wilden nog ‘iets geks’ doen in ons leven en dat werd een vakwerkhuis in Kröv, waar we sinds 2008 aan het werk zijn. Het pand bestaat uit 3 delen. Het oudste deel is uit '1600 en nog wat', dan een deel uit 1779 en tenslotte de "nieuwbouw" van ergens tussen 1779 en 1820. Onze werkvolgorde kan vreemd over komen; dit komt omdat we er ook in willen wonen en dus wordt er ook aandacht aan het “wooncomfort” besteed.

Archief

19 mei 2019 ‘rustig werk’

19 mei 2019 – vandaag is het zondag en gaan we weer terug. Veel werk staat er daarom niet op het programma; binnen hebben we wat opgeruimd en omdat het de komende dagen regenachtig blijft hebben we wat planten verplaatst en nog wat stokrozen gezaaid. We zien wel of ze opkomen.

Van de 5 dakbalken die we schoongemaakt hadden waren er pas 2 geïmpregneerd en de andere 3 hebben we nu ook gedaan. De volgende keer als alles droog is kunnen ze naar boven naar de voorraad. Er liggen er nog een stuk of 20 te wachten, dus we kunnen nog even vooruit.

Gisteren hadden we niet alle vlooienmarktverkooppunten gehad en daarom zijn we vandaag langs de rest gegaan. Dit waren voor het merendeel nieuwere huizen en jammer genoeg geen oude schuren. Als er een volgende keer komt, dan slaan we deze misschien wel over.

Je bent helaas te laat om een reactie te geven.