ons avontuur

We wilden nog ‘iets geks’ doen in ons leven en dat werd een vakwerkhuis in Kröv, waar we sinds 2008 aan het werk zijn. Het pand bestaat uit 3 delen. Het oudste deel is uit '1600 en nog wat', dan een deel uit 1779 en tenslotte de "nieuwbouw" van ergens tussen 1779 en 1820. Onze werkvolgorde kan vreemd over komen; dit komt omdat we er ook in willen wonen en dus wordt er ook aandacht aan het “wooncomfort” besteed.

Archief

12 september 2019 ‘weer een bolletje‘

12 september 2019 – we kwamen na werktijd in Kröv aan, maar omdat het nog vrij warm was hebben we toch nog iets gedaan naast het ijs eten.

De ‘bollaurier’ in de achtertuin was de afgelopen maanden onherkenbaar geworden door meterslange uitschieters, waardoor de struik het uiterlijk van een zee-egel had gekregen. Met snoeitang, heggenschaar en snoeitang gingen we de struik te lijf. Nog net voor de invallende duisternis waren de ongewenste takken eraf en hadden we weer een bolletje in de tuin.

Je bent helaas te laat om een reactie te geven.