ons avontuur

We wilden nog ‘iets geks’ doen in ons leven en dat werd een vakwerkhuis in Kröv, waar we sinds 2008 aan het werk zijn. Het pand bestaat uit 3 delen. Het oudste deel is uit '1600 en nog wat', dan een deel uit 1779 en tenslotte de "nieuwbouw" van ergens tussen 1779 en 1820. Onze werkvolgorde kan vreemd over komen; dit komt omdat we er ook in willen wonen en dus wordt er ook aandacht aan het “wooncomfort” besteed.

Archief

Nieuws 7 augustus 2014

7 augustus 2014 – we hebben ons geregistreerd op het forum van NextGEN Gallery.  De vraag stellen lukt vandaag niet meer, dat moet wachten tot we weer terug zijn uit Kröv. De thumbnails van de foto’s op de site zien er dus voorlopig wat raar uit, maar als je erop  klikt krijg je wel het goede grote formaat.

Vanwege de vakantie leek het wat drukker te zijn op de weg en met een enkele bui kwamen we in het begin van de avond aan in Kröv.

Aan de bramenstruiken hingen behoorlijk wat enorme bramen en na het eten en een ijsje hadden we in korte tijd meer dan een emmertje vol. Die hebben we schoongemaakt en in de vriesbox gedaan.

We hebben daarna ook nog even met de timmerman gebeld en de steiger komt morgen of overmorgen, zodat we maandag kunnen beginnen met de dakdriehoek.

Je bent helaas te laat om een reactie te geven.