ons avontuur

We wilden nog ‘iets geks’ doen in ons leven en dat werd een vakwerkhuis in Kröv, waar we sinds 2008 aan het werk zijn. Het pand bestaat uit 3 delen. Het oudste deel is uit '1600 en nog wat', dan een deel uit 1779 en tenslotte de "nieuwbouw" van ergens tussen 1779 en 1820. Onze werkvolgorde kan vreemd over komen; dit komt omdat we er ook in willen wonen en dus wordt er ook aandacht aan het “wooncomfort” besteed.

Archief

Projectbeschrijving

21 februari 2015 – om de site te kunnen doorzoeken hadden we rechtsboven een zoekfunctie neergezet, maar die werkte maar half. We hebben nu een andere versie genomen; die staat rechts van het midden en werkt in ieder geval met Firefox 35, Google Chrome versie 41 en Internet Explorer 11 .

In het midden van de site staan de nieuwsberichten in chronologische volgorde. Leuk als je ons volgt, maar onhandig als je het verloop van een jaren durend project wilt volgen. Dit hebben we opgelost met PROJECTEN (LOPEND) in de bovenste menubalk. Hier zijn de projecten te volgen, maar dan moet je (= wij) die pagina’s wel bijwerken…. Hiermee liepen we wat achter en zijn er nu maar mee verder gegaan:

21 februari 2015 – de pagina van het project tuintrap is bijgewerkt. In 2014 is er veel gedaan en de trap en muur gaan voor het eerst sinds 2009 zonder afdekzeil de winter in. Het hele verhaal staat hier en wil je alleen foto’s kijken, kijk dan hier.

22 februari 2015 – de pagina over de tuin was niet meer bijgehouden sinds mei 2012(!), maar erg veel is er ook niet gebeurd. Het zijn terugkerende werkzaamheden zoals snoeien en opruimen als de stapels afval te groot worden. We zijn nu weer bij; het verhaal staat hier en de foto’s hier.

23 februari 2015 – de pagina over de garage eindigde halverwege 2010(!), maar behalve het plaatsen van een stalen balk en schroefstempels (2013) is er weinig gedaan; dat komt nog wel. Het verhaal staat hier en de foto’s staan hier, inclusief die van de gebroken balken.

Leave a Reply