ons avontuur

We wilden nog ‘iets geks’ doen in ons leven en dat werd een vakwerkhuis in Kröv, waar we sinds 2008 aan het werk zijn. Het pand bestaat uit 3 delen. Het oudste deel is uit '1600 en nog wat', dan een deel uit 1779 en tenslotte de "nieuwbouw" van ergens tussen 1779 en 1820. Onze werkvolgorde kan vreemd over komen; dit komt omdat we er ook in willen wonen en dus wordt er ook aandacht aan het “wooncomfort” besteed.

Archief

Nieuw (2012) uitkijk- en rustpunt

29 april 2012 – na het lopen van een alternatief pad naar de ruïne van het Wolfer Berg-Kloster, kwamen we uit bij een -voor ons- nieuw uitkijk- en rustpunt. Aan de ene kant zie je door de bomen heen de ruïne en aan de andere kant heb je een mooi uitzicht op de Mosel, Kröv met de achterliggende Weinbergen en zie je in de verte Kinheim en Kindel.

De foto’s

Je bent helaas te laat om een reactie te geven.