ons avontuur

We wilden nog ‘iets geks’ doen in ons leven en dat werd een vakwerkhuis in Kröv, waar we sinds 2008 aan het werk zijn. Het pand bestaat uit 3 delen. Het oudste deel is uit '1600 en nog wat', dan een deel uit 1779 en tenslotte de "nieuwbouw" van ergens tussen 1779 en 1820. Onze werkvolgorde kan vreemd over komen; dit komt omdat we er ook in willen wonen en dus wordt er ook aandacht aan het “wooncomfort” besteed.

Archief

Verbouwingsnieuws 17 juli 2011

17 juli 2011 Vandaag zitten zwoegen op een e-mail aan onze verzekeringstussenpersoon in Duitsland, om een Bauversicherung te regelen. De architect adviseerde ons om deze verzekering als opdrachtgever af te sluiten en hier zijn wij het mee eens. In de e-mail aan de tussenpersoon staan de bedragen die we voor de bouw en de aansprakelijkheid willen verzekeren, wat risico-informatie over hetgeen er gedaan wordt en de bouwaard van het pand.

Nu maar hopen dat alles geregeld kan worden voor het begin van de werkzaamheden….

Leave a Reply