ons avontuur

We wilden nog ‘iets geks’ doen in ons leven en dat werd een vakwerkhuis in Kröv, waar we sinds 2008 aan het werk zijn. Het pand bestaat uit 3 delen. Het oudste deel is uit '1600 en nog wat', dan een deel uit 1779 en tenslotte de "nieuwbouw" van ergens tussen 1779 en 1820. Onze werkvolgorde kan vreemd over komen; dit komt omdat we er ook in willen wonen en dus wordt er ook aandacht aan het “wooncomfort” besteed.

Archief

Kletterweg Erdener Treppchen / Prälat

15 juli 2011 Bij het bekijken van Romeinse overblijfselen op de weg tussen Kröv en Ürzig vorig jaar, hadden we het begin van deze wandelroute gezien.

Tijd om te wandelen hadden we toen niet, maar ‘wat in het vat zit verzuurt niet’ en nu hadden we wel tijd. Het weer leek redelijk; droog en niet te warm.

De route is na renovatie heropend op 1 mei 2008 en meer info is te vinden op www.kletterweg.de. Hieronder staan wat 3 series foto’s -met de looptijd- die we gemaakt hebben en ook al zitten er leuke tussen; in het echt is het veel mooier!

Leave a Reply